Sveriges största sajt om kalligrafi

Jättenyfiken!

by Marie Fredriksson on 2011-07-06

in övrigt

Alltså – jag kollade min Google Analytics-statistik precis just nu, och ser att jag har haft en mindre anstormning av besökare till min Etsy-shop härom dagen. Jättekul så klart, men man blir ju nyfiken på vad det beror på!


Jag kan se så mycket som att de kom från svenskscrapbooking.se. Och från ett forum där. Men vilken tråd i forumet? Har ingen aning. Men det vore kul att veta vad det pratades om!

Om nån av er som läser detta är medlemmar på svenskscrapbooking.se så vore jag jätteglad att få veta lite mer. Kräver så klart inte att få veta vad varenda människa sa, men det vore jätteroligt att veta lite mer om vad det handlade om! Man blir ju lixom nyfiken, ju… :)

Marie FredrikssonLeave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: