Sveriges största sajt om kalligrafi med brevkurser, tips & tricks, länkar och webbshop

Sheila Waters – kalligrafins Grand Old Lady

by Marie Fredriksson on 2011-12-05

in Andra kalligrafer, länkar

Sheila Waters
Sheila Waters är något av en Grand Old Lady inom kalligrafi. Hon är över 80 år gammal och har över 60 års erfarenhet av kalligrafi (bara det är ju makalöst). Hennes kunskaper är djupare än de allra flesta andra på denna planet och hon har undervisat fler än de flesta har gjort. Jag har själv haft äran att få lära mig lite av henne via korrespondans för några år sedan.

I bloggen Designtraveler finns en lite längre artikel om denna dam som är väl värd att läsa. Om hennes utbildning, om flytten från England till USA, om arbeten och utställningar och familj (sonen Julian Waters är också berömd kalligraf). Klicka dig dit och bli förundrad! :)

Leave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: