Sveriges största sajt om kalligrafi med brevkurser, tips & tricks, länkar och webbshop

We have a winner!

by Marie Fredriksson on 2011-12-11

in tävling

Lakrits vill inte vakna

Lakrits vill inte vara med...

Vinnaren är dragen i årets tävling! Jag hade egentligen tänkt att lillkatten Lakrits skulle få stå för ”dragningen” av namn på papperslappar som hon älskar. Men hon ligger i papplådan på mitt skrivbord och sover med sin syster Diva och blänger surt på mig när jag kommer med kameran och vill inte alls jaga papperslappar… så det fick bli en dragning på random.org i stället. Mindre roligt, men förmodligen mer korrekt!

Så här har jag gjort:

Alla som deltog fick var sitt nummer för varje lott i dragningen (listan ser du här nedanför). Bloggkommentarer gav en lott, delningar på Facebook en till etc. Totalt blev detta 23 lotter.

Jag gjorde en random-generering mellan ett och tjugotre på random.org, och resultatet blev nummer fyra. Och nummer fyra är Lotta www.lottasmat.blogspot.com!
Random-dragning 2011-12-11
Lotta ville ha en aluminiumarmring  med texten ”Be strong”, och det ska hon så klart få. (Kommer med posten så snart jag får din adress, Lotta.)  Jag gratulerar så mycket till vinsten, och hoppas att du kommer att gilla armbandet lika mycket som jag tycker om att göra dem!

Det var roligt att så pass många ville vara med och tävla, för jag vet att det inte är jättemånga som läser bloggen eller följer mig på Facebook… och det var roligt att läsa hur pass olika valen på texter och smycken föll också. Jag hoppas att det betyder att jag har valt texterna bra! :)

Vinsten i tävlingen

Vinsten i tävlingen

I alla fall. Grattis till Lotta än en gång!

Lotter i dragningen:
1 Marita (bloggkommentar)
2 Anna Norén (bloggkommentar)
3 Mona-Helen Aasen (bloggkommentar)
4 Lotta (bloggkommentar)
5 Lotta (Facebook)
6 Lotta (egen blogg)
7 Åsa Englund (bloggkommentar)
8 Kim (bloggkommentar)
9 Kim (Facebook)
10 Pia (bloggkommentar)
11 Anne L (bloggkommentar)
12 Anne L (Facebook)
13 Ulla (bloggkommentar)
14 Marika (bloggkommentar)
15 Marika (egen blogg)
16 Marika (Facebook)
17 Catta (bloggkommentar)
18 Catta (Facebook)
19 Ulla-Britt Audelius (bloggkommentar)
20 Ann (bloggkommentar)
21 Ann (egen blogg)
22 Kerstin Engström (bloggkommentar)
23 Kerstin Engström (Facebook)
Marie FredrikssonLeave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: