Sveriges största sajt om kalligrafi med brevkurser, tips & tricks, länkar och webbshop

Dags för Vårrundan i år igen

by Marie Fredriksson on 2012-02-13

in vårrundan

Program för Vårrundan 2012

Program för Vårrundan 2012

Jodå, jag har bestämt mig för att medverka under Vårrundan igen i år den 5-6 maj. Det var så himla roligt i fjol så det var inte mycket att tveka på när anmälningarna skulle lämnas in!

Vårrundan – för dig som inte känner till det – är en konst- och hantverksrunda på Kinnekulle den första helgen i maj varje år. Besökare kommer från när och fjärran i stora antal. Ett hundratal lokala aktörer av olika slag – konstnärer, hantverkare, caféer, lokala matproducenter etc – visar sina färdigheter och utbud över hela ”Kullen”. Ofta i strålande sol och med vårens första grönska i full blom. Kinnekulle är fantastiskt vackert på våren!

I år är det tioårsjubileum för Vårrundan och programmet har precis presenterats. Här hittar du en bläddringsbar version av programmet. Jag kommer även i år att husera hos Agneta och Christer vid Stampens kvarn mellan Forshem och Gössäter. Det är en undangömd liten juvel med fantastiskt vackra och rofyllda omgivningar, väl värd ett besök. Och så finns det kaffeservering där också! :)

En liten resumé över förra årets Vårrundehelg ur mitt perspektiv hittar du här.

Jag hoppas att vi ses på Kinnekulle den 5-6 maj!

Marie FredrikssonLeave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: