Sveriges största sajt om kalligrafi med brevkurser, tips & tricks, länkar och webbshop

Vinnaren är dragen!

by Marie Fredriksson on 2012-02-11

in tävling

Lakrits sköter dragningen

Lakrits sköter lottdragningen

God morgon! Nu är vinnarna i utlottningen dragna. Jag tog lillkatten Lakrits till ”hjälp” igen eftersom hon verkar ha en fetisch när det gäller papperslappar och blir hyperalert så fort nån prasslar med papper. 

Från början hade jag tänkt att lotta ut två hängen, men sen tänkte jag att jag lika gärna kan lotta ut alla som blivit röstade på… själv har jag inte nån större nytta av att de ligger i en glasburk på fönsterbänken liksom. Bra va? :)

Alla som röstat på något smycke har varit med i dragningen men med en eller fler röster beroende på om några av respektive vänner deltagit också. (Hmmm.. det där lät som gallimattias när jag läser det själv men jag hoppas ni fattar.)  

Resultatet av Lakrits och min utlottning blev i alla fall följande:

Smycke nr 1 – blå med texten ”Live Laugh Love”
Vinnare: Marie Blom

Smycke nr 4 – blå med texten ”Anything’s possible”
Vinnare: Maritta Månsson

Smycke nr 5 – rödorange med texten ”Dreams come true”
Vinnare: Barbro Reine

Smycke nr 6 – kupad, blank aluminium med etsad text ”Live Laugh Love”
Vinnare: Åsa Englund

Stort grattis till er fyra! Jag hoppas att ni blir nöjda med era smycken. En del av er har jag redan adresserna till, men ni andra måste maila en postadress till mig på marie(at)kalligrafi.com Jag skickar försändelserna på måndag eftermiddag!

Jag kommer idag att börja tillverka sådana här epoxyhängen ”på riktigt” (dvs. utan att behöva experimentera så mycket), så inom nån vecka eller två kommer det att finnas fler att köpa i min webbshop. Jag hoppas att det blir ett intresse för dem där också. Men tills vidare är de här fyra utlottade hängena de enda i sitt slag på marknaden! ;)  

Nåväl – det var väl allt då tror jag. Om du som läser detta inte redan följer mig på facebook är du välkommen att göra det på www.facebook.com/kalligrafi. Där blir det löpande förhandsvisningar av nya grejor och kanske nån mer utlottning eller tävling… vem vet!

Marie FredrikssonMaritta Månsson februari 11, 2012 kl. 14:31

Åh så glad jag blir brukar aldrig vinna nåt. Tackar tackar

Svara

Leave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: