Sveriges största sajt om kalligrafi

God Jul!

by Marie Fredriksson on 2012-12-23

in övrigt

Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År och hoppas att vi ses i januari!

Marie FredrikssonLena Ess Svensson december 23, 2012 kl. 17:38

Julekram till dig!

Svara

Ulla i Tibro januari 2, 2013 kl. 19:40

God fortsättning på det nyss påbörjade året 2013!

Jag tillhör dem som även fortsättningsvis kommer att läsa din hemsida och blogg regelbundet. Detta för att inspireras av dina texter och utförande, få faktakunskaper och länkar till ett ämnesområde som jag tycker är hur intressant som helst, och njuta av alla dina fina foton – du är så duktig inom många områden!

Tack för alla konstruktiva kommentarer på hittills inskickade elevarbeten i kurser; jag har utvecklats. Det blir minst en under 2013 (min fjärde!) Det är ju ett gott betyg till dig som lärare att elever återkommer; jag är ju mycket nöjd.

Svara

Marie Fredriksson januari 2, 2013 kl. 20:06

Tack för de snälla orden, Ulla. Det är så himla roligt att se hur elever utvecklas från lektion till lektion, och nästan ännu roligare när intresset håller i sig till mer än en kurs… Blir det en till för dig så blir du min ihärdigaste elev alla kategorier! :)

Svara

Leave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: