Sveriges största sajt om kalligrafi

Nytt i webbshoppen: knogringar!

by Marie Fredriksson on 2013-10-01

in etsning, Smyckestillverkning

Ja, helt nya kanske inte dessa ringar är om man ska vara helt ärlig, men jag har i alla fall inte visat dem här i bloggen tidigare. Så – ta da!! – här kommer knogringar med kalligrafitext! 

Handgjorda knogringar med kalligrafitext

Handgjorda knogringar med kalligrafitext

Dessa justerbara ringar är riktigt maffiga och drar garanterat uppmärksamhet till sig. Jag har medvetet valt en enkel och ren design där min handskrivna kalligrafitext får stå i fokus. Gillar när det inte är för mycket detaljer och sånt som ”stör”.

Den ovala ovansidan täcker den första fingerleden på de flesta kvinnor. Jag har format dessa helt för hand av aluminiumplåt – handsågat, etsat, filat, format och blankpolerat. Handgjort och helt unikt kan jag säga utan att överdriva hoppas jag.

Man kan tro att en så här pass stor ring känns klumpig på fingret, men jag har fått höra om och om igen att så är det inte alls. Den mjuka formen och det lätta materialet gör att man knappt märker att man bär den!

Ringarna hittar du i min webbshop marieofsweden.shop.textalk.se. Hoppas du gillar dem också!

Marie FredrikssonLeave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: