Sveriges största sajt om kalligrafi

Utställning på British Library

by Marie Fredriksson on 2014-03-22

in etsning, övrigt kalligrafi

Ja, nu är utställningen på British Library avklarad då. Fick ett foto härom dagen som visar den del av utställningen där mitt bidrag hängde, och det såg ut så här:

Del av utställningen på British Library

Del av utställningen på British Library

Mitt bidrag är ju den etsade aluminiumplåten (monterad på röd bakgrund, nere till höger). Det stör mig att jag inte kan läsa omdömet riktigt, men jag TROR att det står ”Fascinating piece. Very effective use of etching and beautifully executed. Well balanced design with good lettering” och så nåt mer. Det blåvita arbetet precis ovanför mitt gjordes av otroligt begåvade Loredana Zega.

Kul i alla fall att ha varit med!

Marie FredrikssonLeave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: