Sveriges största sajt om kalligrafi

Projekt Önsketräd

by Marie Fredriksson on 2015-12-30

in övrigt

onsketrad

Ett önsketräd av aluminiumtråd.

Det är rätt kul att improvisera ibland. Jag hade ingen tanke alls med det här projektet annat än att bli av med några förpackningar med brun aluminiumtråd som legat och skräpat ett tag. Så kallade ”wire trees” är inte så svåra att göra vad jag förstått och sten fanns i trädgården, så det var bara att sätta igång att böja tråd.

När trädet var klart föll det sig naturligt att pryda det med små ”weathergrams” (läs mer här) med tio förhoppningar inför 2016 – kärlek, vänskap, hälsa, sinnesro, harmoni, förståelse osv. Och därmed blev det ett alldeles eget önsketräd! :)

Gillar ni?

onsketrad-detalj

En av tio önskningar.

Marie FredrikssonLeave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: