Words of Light – ny, unik LED-belysning

by Marie Fredriksson on 2016-09-14

in LED-belysning, Words of Light

dekorationsbelysning

words-of-ligh-squaret

Efter en del experimenterande fram och tillbaka har en idé jag haft i bakhuvudet under ett par år äntligen blivit verklighet. Jag hoppas att ni ska tycka om det jag har hittat på den här gången. Själv är jag mer nöjd än jag någonsin varit över en ny idé, vilket känns fantastiskt bra.

Resultatet av experimenten den här gången blev en vacker designbelysning med min handskrivna kalligrafi som motiv, som sprider sitt budskap i mörkret. Vem vill inte att ett hem ska lysa av kärlek? I synnerhet nu när det börjar bli mörkt på kvällarna.

Lampan består av en skiva klart plexiglas (eller akrylglas, som materialet egentligen heter), en superenergisnål LED-slinga, en fot i ekträ, och så min kalligrafi så klart, etsad på skivans yta. Led-slingan lyser genom plexiglaset och gör att texten nästan ser ut att sväva fritt… och det är vackert!

Om den här produkten tas emot väl kommer jag att ta fram fler textalternativ under vintern. Troligtvis kommer man även att kunna beställa egen, unik text eller budskap framöver. Kom gärna med förslag och önskemål på andra bra ord och korta texter!

Den som är intresserad av just denna design kan beställa de första exemplaren i webbshoppen.

Och som sagt, jag hoppas att ni gillar det jag gjort!

Marie FredrikssonFler bloggartiklar i samma ämne

    Fler bloggartiklar i samma ämne

Leave a Comment

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: